Банка на годината

Сряда, 08 Юни 2011 13:07

Банка на годината
Престижният приз „Банка на годината“ ще бъде връчен на 6 юли За четиринадесети пореден път финансовият елит на България ще определи първенците сред банките в България

Годишните банкови награди ще бъдат връчени на 6 юли (сряда). Финансовият, политически и бизнес елит в страната ще се събере, за да отличи първенците в банковия сектор в 6 отделни категории: пазарен дял, ефективност, динамика на развитието, банка на клиента, чуждестранен банков клон и големият приз – Банка на годината. За седми пореден път големият победител ще получи статуетката си лично от президента г-н Георги Първанов.

Победителите се определят от комитет от финансови експерти сред които Андрей Пръмов, президентът на КРИБ Огнян Донев, проф. Валери Димитров – председател на Сметната палата, Мария Шишкова – президент на Българския форум на бизнес лидерите, Мария Георгиева – директор на Международния банков институт, Владимир Ташков - изпълнителен директор на фондация Буров, Васил Велев – председател на Асоциацията на индустриалния капитал, Саша Безуханова, Валентин Панайотов, Максим Бехар, Ертан Кара, Силвия Пенева и др. Призът „Банка на клиента“ се определя чрез гласуване на сайта на „Асоциация Банка на годината“ и на сайтовете на медийните партньори. Новото тази година е нова категория – награда на Тайния клиент.

Асоциация Банка на годината направи мащабно проучване на качеството на работата във фронт офисите на банките по маркетинговата система Таен клиент. Проучени са 520 клона на банки в страната, а такова изследване се прави за първи път в България. Наградите са учредени през далечната 1992 година и за своята четиринадесет годишна история критериите са се променяли и усъвършенствали заедно с развитието на банковата система в България. Голямата награда е печелена през годините от Банка за земеделски кредит, Българска Пощенска банка, Булбанк, Първа Инвестиционна банка, Райфайзенбанк България, Банка ДСК, Обединена българска банка, УниКредит Булбанк.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.