Звезди на АРА мюзик пеят благотворително в Перник

Сряда, 14 Декември 2011 08:58
Емануела и Джордан
Благотворителен концерт за събиране на средства за лечението на 21 годишния Светльо ще доведе в Перник звездите на АРА мюзик Джордан и Емануела. Към кампанията се присъединява и перничанката Ива Давидова, която също ще излезе на сцената, за да пее за своя съгражданин. Концертът е на 15 декември в спортната зала "Борис Гюдеров". Коледа е това време от годината, когато като че ли най-силно вярваме в чудеса. Но те не могат да се случат, ако някой не им помогне. Емануела, Джордан и Ива Давидова са се нагърбили точно с такава задача. Те ще подкрепят благотворителна инициатива в помощ на Светослав Йорданов от Перник. 21-годишният студент е един от 8-те човека в целия свят, които страдат от рядък тумор на белия дроб. Лечението в клиника в Турция е непосилно скъпо за него и близките му. Затова добри хора, наред със звездите на „Ара мюзик” се притичват на помощ. Те ще съберат цялата си надежда за доброто бъдеще на Светльо в един концерт в родния му град. Той ще се проведе на 15-ти декември /четвъртък/ от 18:00 часа в спортна зала „Борис Гюдеров”. Организатори на събитието са Община Перник, начело с кметицата – г-жа Янакиева и ФК „Миньор”. Да дадеш своя принос за спасяването на един човешки живот и в същото време да се забавляваш с автентичен фолклор, изпълнен от младата народна певица и съгражданка на Светослав Ива Давидова, както и с хитовете на Емануела и Джордан – именно това носи духът на предстоящите празници! Не пропускайте тази среща на хуманността! Поканите са с цени от 5 до 50 лв. и се продават от доброволци на БЧК пред синдикалния дом в центъра на Перник. В деня на самия концерт могат да бъдат закупени и пред зала „Борис Гюдеров”.
Тези, които имат желание и възможност да помогнат с допълнителни средства, могат да го направят чрез дарителската сметка в Обединена българска банка: BG36UBBS80021046703330 BIC: UBBS BGSF Светослав Йорданов Стоилов.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.