Коледен концерт на млади пианисти в Перник

Вторник, 20 Декември 2011 23:08

МД - Мошино
  • Предишна
  • 1 of 3
  • Следваща
Школата по пиано към Младежки дом – Мошино заедно с ОШИ на ОК “Дворец на културата” – класовете по пиано на Славена Вражалска изнесоха Коледен концерт под надслов “Полет към мечтите”.

Всички присъстващи бяха съпричастни към детското музикално вълшебство и възторжено аплодираха изпълненията на възпитаниците на музикалния педагог. Детските музикални мечти потопиха залата в приказния свят на настъпващата Коледа. Крехките пръстчета на малките и по-големи пианисти създадоха празнична атмосфера сред публиката. В края на концерта водещата актриса Антоанета Палазова, призова да запазим вълшебството на коледната нощ през цялата година, а полетът към мечтите да бъде нашето преимущество, за да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден.

 

На коледния концерт присъстваха народният представител Ирена Соколова, много родители и приятели на музиката.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.