Ива Давидова пее с "Masters Of The Dance" в Перник

Сряда, 21 Декември 2011 18:07
Ива Давидова
Ива Давидова ще излезе на сцената със своите приятели от "Masters Of The Dance" на коледния им концерт на 22 декември от 18 часа в ОДК. 150 майстори на танца ще покажат какво са учили през годината в школите на "Masters Of The Dance", а професионалистите от формацията ще се представят с обновена програма. Една от най-талантливите изпълнителки на фолклорна музика у нас ще зарадва своите съграждани още веднъж този месец. След като пя благотворително за 21-годишния Светослав, очарователната Ива Давидова ще бъде специален гост на коледния концерт в Перник, който ще се състои на 22-ри декември от 18:00 часа в Обединения детски комплекс, по известен като бившия пионерски дом. Организатор на събитието е танцова формация “Masters of the Dance”. По време на празничната програма изпълнителката на „Ара мюзик” ще представи грандиозен спектакъл - уникална смесица от гласови възможности, преплетени с автентична народна хореография. Перничани и гости на града имат невероятната възможност в четвъртък (22.12) да се заредят с много положително настроение и вълшебни емоции, предоставени от Ива Давидова и танцова формация "Masters of the Dance"!
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.