Сталин проговори - в Ковачевци нарушавали устава на БСП

Четвъртък, 08 Септември 2011 14:19

Ковачевци
ЖАЛБА ДО ОБЩОПАРТИЙНАТА КОНТРОЛНА КОМИСИЯ ПРИ БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА „ПОЗИТАНО 20“ Е ИЗПРАТИЛ СТАЛИН СТОЕВ, ВЕЧЕ БИВШ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ПАРТИЯТА В КОВАЧЕВЦИ

В ЖАЛБАТА СЕ ПОСОЧВАТ ДОПУСНАТИ НАРУШЕНИЯ НА УСТАВА НА ПАРИЯТА ПРИ ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБЩИНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ В КОВАЧЕВЦИ. Стоев е описал нарушенията в седем точки Не е спазен едномесечния срок за призоваване на делегатите. Въпреки , че е бил председател той е уведомен доста по-късно от записаното в устава. В последствие на самата конференция са взели участие отпаднали членове на столетницата. Доведени били повече делгати от регламентираното. Примерът за Ковачевци - по устав е трябвало да присъстват 14 човека, а реално делегатите са били 20. Нарушение е и това, че изборът е бил с явно гласуване, а е трябвало да е тайно, както е записано в партииния устав. Тази събота Стоев е поканен на разговор в партиината централа, на БСП Той ще запознае контролната комисия за случващото се в Ковачевци и Перник. Нарушенията не са инцидент. По думите му, подобни действия са факт от години, защо обаче всички си затварят очите и са мълчали досега и той чак след остраняването си проговаря Стоев не даде обяснение.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.