Делегатът на БФС на срещата "Миньор"-"Левски " бе наказан

Петък, 15 Април 2011 13:08

Миньор
От Българския футболен съюз взе становище по нарушенията допуснати по време на мача "Миньор "-"Левски", завършила 0 : 0

На срещата миналата неделя бе издигнат флаг с нацистки символи и бе ударен фен,намиращ се на трибуните. Решение по случая взе Дисциплинарната комисия. На заседание на Направление "Спортно-техническо" при БФС бе прието становище , че от страна на ДК не са наложени санкции на виновните по отношение на ударения фен от агитката на Левски и знамената със свастики в същата агитка, поради това, че в доклада на делегата тези негативни действия не са отразени и дадената от него информация е непълна, неизяснена подробно и точно и не позволява налагането на адекватни решения и санкции от страна на ДК. За незадълбочено и непрофесионално неизпълнение на задължението си, делегатът на въпросната среща ще бъде наказан съгласно действащия Статут на делегата. Същевременно от страна на Направление "Спортно-техническо" ще се направи необходимото за допълнително разследване на случая и съвместно с Дисциплинарната комисия ще се обсъди ситуацията с произтичащите от това последствия.

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.