Трето място зае детският отбор на клуба по таекуон "Калоян -Ладимекс на Държавното първенство

Понеделник, 30 Май 2011 19:59

Таекундо
  • Предишна
  • 1 of 3
  • Следваща
Децата от клуба по таекуон до "Калоян Ладимекс" спечелиха трето място на държавното първенство.

Старши треньорът на „Ладимекс „ Иво Иванов смята,че това е много голям успех за младите спортисти. Цяла година децата са тренирали упорито за да покажат добра техника. Отборът е най-новият към клуб „Ладимекс“Сребърният медал е отлична атестация за състезателите и ръководителите. И дава надежда че през есента в турнира за купа Сърбия децата ще се представят отлично и ще могат да се изкачат на стълбицата на наградените в международно състезание. В Държавното два златни медала спечели Василка Иванова, златен и сребърен Дарина Кръщелина, а три момчета Даниел Василев, Йордан Йовков и Емилиян Събев се окичиха с бронз. Започна ваканция за таекуондистите. Те ще се съберат през септември. Клубното ръководство на „Ладимекс“ е благодарно на община Перник която е осигурила част от средствата за да се създадат добри условия за подготовка и децата да се чувстват комфортно. Много голяма помощ са оказали и родителите на момичета а и момчетата. Всеки е помогнал със средства или с нещо друго,важно за организацията и изграждане на по-високо самочувствие в състезателите. Разбира се най-голяма е заслугата на самите деца,те са много талантливи и са положили сериозни усилия. Резултатът показва, че те не са били напразни. .

 

 

 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.