Днес, бе проведен първият турнир “Кракра” - Перник по стрелба с пистолет за служители на МВР.

Петък, 19 Октомври 2012 16:56
Полиция
Организатори на спортната проява бяха ОД МВР Перник, отдел ЦБПС при САД ЧР - МВР и „Спортна асоциация” - МВР. Съревнованието се проведе под патронажа на Главния секретар на МВР - главен комисар Калин< Георгиев, като целта е състезанието да се провежда ежегодно. Официални гости на церемонията по откриването бяха: областният управител на гр. Перник г-н Иво Петров, зам. областният управител на гр. Перник г-н Радослав Йорданов, зам. кметът на гр. Перник г-н Станислав Владимиров, кметът на кв. ’’Изток’’ г-н Ивайло Иванов, комисар Иван Младенов - генерален секретар на Спортната академия на МВР, ръководството на ОД МВР - Перник, ръководството на ОУ - ПБЗН Перник, началника на ТДНС - Перник г-н Красимир Костадинов.
В турнира участваха представителните отбори на :
- ОДМВР - Перник (2 отбора)
- ОДМВР - София
- СДВР
- ОДМВР- Враца
- ОДМВР -Благоевград
- ОДМВР - Пловдив
- ОДМВР - Кюстендил
- ДНП
- ПБЗН - София
- ГД ‘’Изпълнение на наказанията’’
- РДГП - Аерогара София
- Дирекция ‘’Гранична полиция’’

Турнирът бе открит от директора на ОДМВР - Перник комисар Валентин Димитров. От всяка дирекция участваха по един отбор, съставен от мъже (двама служители) и жени (две служителки).
Стрелбите се проведоха на на стрелбището на ОД на МВР Перник.
 

Регистрирайте се, за да напишете коментар
ВОДЕЩИ НОВИНИ

  • xxx720ПолицияПернишки полицаи задържаха двама криминално проявени за кражба. На 08 януари тази година, в полицията е подаден сигнал за извършена кражба на инструменти и електрически машини от работилница в пернишкия кв. „Калкас”. Органите на реда предприели разследване и след проведени множество процесуално-следствени действия установили извършителите на деянието – 20-годишният М.М., в съучастие с 16-годишен младеж. Двамата са криминално проявени, познати предимно с кражби на домашно имущество. Задържани са за 24 ч. и работата по документиране на случая продължава.

  • ПолицияКюстендилец е задържан при специализирана полицейска операция. Акцията е проведена от служители на Районно управление „Полиция” – Радомир.

  • ПолицияРадомирски полицаи задържаха криминално проявен за подкуп. 15-минути след полунощ, на ул. „Райко Даскалов” в гр. Радомир бил забелязан лек автомобил „Рено Клио”, движещ се без включени светлини.

  • ПожарнаКъща е горяла вчера в земенското с. Мурено. Няма пострадали хора. Пламъците лумнали около 22,00 ч., в имота на 47-годишният Н.Р. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са около 60 кв. м. покривна конструкция и покъщнина. Два екипа на пожарната служба в Земен потушили пламъците. Спасени са съседни стопански и помощни сгради.

  • ПолицияРадомирски полицаи установиха не регламентиран превозвач на пътници. Акцията е проведена вчера, от служители на местното полицейско управление и колегите им от ДАИ – Перник. Органите на реда проверили лек автомобил „Волво”, управляван от столичанина Д.В./43 г./. Криминално проявеният мъж превозвал четирима човека по линията Радомир – Перник на цената на билета. Съставен му е акт по Закона за автомобилния превоз и колата е оставена на наказателен паркинг за срок от 6 месеца. Глобата за подобно нарушение е от 500 до 2000 лева.